Voorleeswedstrijd 2018

Woensdag 7 maart 2018 heeft de winnares van onze Mill-Hillvoorleeswedstrijd, Yasmina Chikar, deelgenomen aan de regionale finale van de voorleeswedstrijd in de Kennismakerij in Tilburg. Ze heeft helaas niet gewonnen, maar heeft het wel heel goed gedaan.

Zelf schrijft ze hierover:
De voorleeswedstrijd was een fantastische en zeer leuke ervaring en ik kan het iedereen aanraden. Het is erg leuk om voor iedereen jouw uitgekozen stukje voor te lezen en er mensen mee te inspireren. Ik heb voorgelezen uit het boek: Blauwe plekken van Anke de Vries. Ik heb dit als volgt voorbereid: Goed oefenen, oefenen en nog meer oefenen. Tot je hem ongeveer uit je hoofd kan, dan kan je namelijk veel relaxter voorlezen, echt een aanrader dus. De avond in de Spoorzone was veel groter dan op het Mill-Hillcollege, het was veel officiëler. Het was een superleuke ervaring en ik was erg relaxt omdat ik het goed voorbereid had. Het voorlezen en het kleine stukje met de presentator praten ging daarom ook erg soepel. Ik heb een geweldige ervaring gehad en raad het iedereen aan. Ik kijk er erg naar uit om volgend jaar jury te mogen zijn!

Jasmina Chikar – B1h