Kerstactie en Glazen Huis 2016

Op donderdag 22 december van 10.30 uur tot 22.30 uur zal Het logo-glazenhuis-kleinGlazen Huis op het Mill-Hillcollege draaien.
Er zal gedurende die periode live muziek gespeeld worden en er zijn DJ’s die op verzoek nummers draaien. Verder zullen er vele acties zijn om geld in te zamelen voor het goede doel de Cambodia-Dutch Foundation (klik hier om de website te bekijken)
Wil je een actie aanmelden? Koppel een docent aan je actie en meld je actie aan bij mevrouw Geijer.
We zullen je geregeld op de hoogte houden van het verloop van de actie.

Acties
Mini kermiskermis
Tilburg heeft een winterkermis maar wij hebben in lokaal 01 een echte minikermis. Toon je vaardigheden en kom kijken wat je hier allemaal kan doen. Vanaf 16.30 uur ben je van harte welkom.

Mario Kart
In lokaal 101 kun je vanaf 16.30 uur Mario en Luigi laten racen en laten zien hoe goed je daarin bent. Dus show jouw talent, iedereen is welkom tegen een kleine vergoeding.

Demonstratie robots Technische Universiteit Eindhoven (TUe)voetbalrobots-tue
Donderdag 22 december 2016 zal de TUe enkele demonstraties geven met (voetbal-)robots. Diverse klassen gaan daar tijdens hun lessen naar toe en om 14.30 vindt er een algemene demonstratie plaats.
Belangstellenden zijn dan van harte welkom! Een kleine donatie is waardevol. Bekijk hieronder een filmpje over de robots.

Spookhuisposter-spookhuis
Er kan weer gegriezeld en gegild worden want het spookhuis gaat open op 22 december vanaf 18.30 uur. Voor een kleine vergoeding beleef je hier een waar spektakel. In lokaal 103 t/m 106 ben je van harte welkom voor een griezeltoer, samengesteld door leerlingen van Team-X en vwo-4.

Bingoooooooooooo
Lokaal 14 zal op 22 december vanaf 19.00 uur omgetoverd worden tot een waar Bingoparadijs. Kom je bingokaart vullen en maak kans op prachtige prijzen. Deelnemen kan uiteraard tegen een kleine vergoeding.

Restaurant met Syrische specialiteitensyrische-gerechten
Op 22 december kun je vanaf 18.00 uur genieten van Syrische specialiteiten in het speciaal daarvoor aangeklede lokaal 20.  Zonder reserveren kan je op de avond terecht.

Tafeltennistoernooi
In het Forum zal er op 22 december van 18.00 – 22.00 uur een tafeltennisbijzondere verzameling tafeltennistafels klaar staan waar iedere liefhebber heerlijk kan tafeltennissen. Inschrijven kan ter plekke tegen een kleine vergoeding.

Voorleesestafette
Op 22 december kun je van 19.00-21.00 uur genieten in lokaal 10 van  verschillende inspirerende voorlezers bij een knapperend haardvuur. Tegen een kleine vergoeding vind je hier een oase van rust in alle bedrijvigheid.

QuiZZZZZ
Op 22 december 2016 vanaf 19.00 uur kun je in lokaal 13 deelnemen aan een quiz. Test je kennis tegen een kleine vergoeding en misschien word je wel de Master van het Mill-Hill.

Running by nightrunning-by-night
Op 22 december 2016 om 20.00 uur start een hardloopevenement dat de lopers rondom en dwars door de school voert. Doe mee! laat je sponsoren en meld je per e-mail aan bij mevrouw Suos of de heer Hasselman.

Mill-Hill Mad Max (kartwedstrijd)karten
Op 22 december 2016 om 16.00 uur zal bij de Voltage een kartwedstrijd gereden worden. Aanmelden hiervoor kan per e-mail bij de heer Schoenmakers. Maximaal aantal deelnemers is 15! Dus wees er snel bij!

Mistery Hills
Laat je verrassen door een bijzondere ervaring en bezoek daarvoor mysterylokaal 11 op 22 december 2016 vanaf 17.00 uur.
Deze beleving gaat je bijblijven.

Lezingen
Op donderdag 22 december zullen in de collegezaal ‘s avonds lezingen verzorgd worden door enkele collega’s over interessante onderwerpen. Alle geïnteresseerden zijn welkom, er zal een kleine lezingbijdrage gevraagd worden voor het goede doel. Het programma hiervoor volgt nog.
20.00 uur – Michelangelo en de Sixtijnse kapel (de heer Wagtmans)
21.00 uur – CERN, Hoe en waarom? (de heer De Bont)

80 km fietsen
Op zondag 18 december 2016 gaat een groep leerlingen onder begeleiding van enkele docenten 80 km fietsen. Zij laten zich daarvoor sponsoren. Inschrijven daarvoor kan nog steeds. Stuur een e-mail naar mevrouw Lamp.pellikaan-goirle

Non stop sporten bij Pellikaan Goirle
Klas B1C en H2A laten zich sponsoren  om 2 uur non stop te sporten bij Pellikaan Goirle en worden ook door Pellikaan Goirle gesponsord.

Basketbaltoernooi
Op donderdag 22 december vanaf 18.00 uur zal er een basketbalbasketbaltoernooi plaatsvinden in de gymzalen. Iedereen kan zich hiervoor opgeven, zie posters op de prikborden in de school.